Pianot och jag

      Kommentarer inaktiverade för Pianot och jag

Ja, under tiden jag låg hemma sjuk i corona så hittade jag, lik som många andra, något jag ville börja med. Nämligen att spela piano. Mina föräldrar har nämligen ett piano i vardagsrummet som vi aldrig använder eftersom ingen av oss faktiskt spelar piano. Det är synd eftersom jag verkligen uppskattar olika instrument, men framför allt så är vi en familj som är helt galna i musik. Men ändå spelar ingen av oss något instrument särskilt bra. Under uppväxten hade jag suttit och plinkat på pianot en del men aldrig lärt mig något på riktigt.

Men det var på Notlagret jag hittade serien Pianot och jag – alla delar som jag snabbt beställde hem och fick gå och hämta på mitt närmsta postombud i kvarteret. Jag var otroligt taggad, trots att jag nu var frisk, på att faktiskt skaffa mig en riktig hobby och numera lära mig helt enkelt på riktigt. Jag skulle se till att jag helt enkelt till jul kunde spela en melodi för familjen och verkligen låta julkänslan spridas.

Alla delar

Genom att ta mig igenom alla delar av Pianot och jag så fick jag verkligen utveckla mitt kunnande successivt. Det gick inte alltid jättesnabbt men jag kände för varje gång att jag kunde mer och mer, vilket verkligen bidrog till motivation. Det var väldigt enkelt upplagt och otroligt strukturerat vilket dessutom gjorde att jag lärde mig på riktigt. Det gav mig tid att reflektera över vad jag precis lärt mig och jag satte mig ofta och spelade om kvällarna efter att jag börjat följa böckerna men utan att riktigt ha något syfte. Det handlar helt enkelt om att spendera tid vid pianot men samtidigt ta hjälp av de fantastiska böckerna. Så vill du lära dig att spela något instrument så rekommenderar jag verkligen Notlagret! 😊