Man får vad man betalar för

Nu är jag fullt redo för den kommande MC säsongen måste jag säga. Oj vad jag längtar efter att ge mig ut på vägarna nu tillsammans med mina vänner. Hojen är både servad och uppgraderad med lite nya delar för att förbättra körandet under långa sträckor. I år valde jag även att investera i ett helt nytt mc ställ som är lite mer optimalt under de varmaste sommardagarna. Ibland har det nästan blivit outhärdligt varmt att köra runt i mitt tjocka ställ så det var verkligen på tiden att jag investerade i ett nytt som jag kan ha under de allra varmaste sommardagarna.

Nytt intercomsystem för MC

Något jag även investerade i nyligen var ett nytt intercomsystem för MC som jag så länge tänkt göra. Jag valde att köpa ett lite dyrare sådant eftersom de oftast håller längre i batteritid och har längre räckvidd. Med detta intercomsystem kan man även sammankoppla fler personer än en så nu skall jag kunna prata med alla i gänget under tiden vi kör vilket kommer underlätta så mycket.

Viktigt för mig att ha riktigt bra grejer som håller måttet

Man får vad man betalar för helt enkelt. När man kör så pass mycket som jag gör och så långa sträckor är det viktigt för mig att ha riktigt bra grejer som håller måttet. Att hojen är i toppskick, att jag har ett rejält mc ställ och en säker hjälp är a och o för säkerheten men även för bekvämligheten. Investerar man i bra grejer från början så håller det förhoppningsvis länge, till skillnad mot om jag hade köpt lite billigare grejer. Nu är det bara torra vägar och en värmande sol som fattas sen är jag fullt redo att dra ut på långtur i vårt vackra land tillsammans med hojen och mina mc vänner.