Padel i Stockholm

Äntligen kör vi igång igen med padel i Stockholm med tjejgänget efter en längre paus än vad vi hade behövt. Det har hänt en del i vårt tjejgäng sedan sist vi spelade padel regelbundet. Vi var tvungna att lägga padeln på hyllan under några månader på grund av en del tråkiga saker, men nu tror jag nog att vi är på gång igen. Vi ska i alla fall köra första padelträningen i vår padelhall i Stockholm nästa vecka. Tänker att vi börjar med en kväll i veckan under våren och sommaren så hoppas jag på att vi kan utöka träningen till 2-3 gånger i veckan till hösten och under vintern. Meningen var sist att vi skulle köra ordentligt under vinterperioden när man ändå inte är ute knappt.

Bra padelhall i Stockholm

Det finns ju en hel del padelhallar i och runt om i Stockholm men så klart har vi funnit vår favorit där vi tränat ett antal gånger innan vi pausade. Det är faktiskt svårare än det låter att hitta den där ultimata padelhallen trots att det vimlar av hallar. Den ska ligga i närheten helst av oss fyra som tränar ihop, ingen vill väl åka för länge för att spela en match och definitivt inte om vi ska spela padel flera gånger i veckan. Nä det måste vara smidigt för alla och det är det verkligen i den hallen vi är i nu.

Tider för padel i Stockholm

Det andra som måste funka när det gäller att hitta bra padelhallar är tiderna. Även om vi finner en kanon bra padelhall som ligger i närheten av oss alla, har realistiska avgifter och alla faciliteter som vi önskar så kanske det inte finns några lediga tider för träning. Det problemet hade vi i vår förra padelhall, allt var perfekt men vi fick aldrig loss några tider för träning, därav bytet till nuvarande padelhall. Men nu ska vi köra igång, det ska bli så himla härligt!