Friluftsbyxor dam

Nu närmar sig påsken med stormsteg och det kommer att bli vår andra husbilstur för i år. Vi har bara åkt en liten sväng till några vänner på middag än så länge, men det är väldigt bra att ha med husbilen för övernattning även då. Men nu har jag ett litet problem inför vår påskhelg och vandring. Jag har svårt att hitta ett par riktigt bra friluftsbyxor dam då jag vet exakt vad det är jag vill ha. Men än så länge har jag inte hittat det och nu börjar jag få lite stress då vi åker om en vecka bara. Det enda jag har i byxväg är ett par fodrade löpartights och dom vill jag helst inte vandra i.

Friluftsbyxor med stretch

Löpartights i all ära, dom är väldigt sköna och stretchiga men känns mer som ett par tjocka långkalsonger än ett par riktiga byxor. Jag kanske är lite fåfäng som tycker att det ska vara snyggt även när man är ute och vandrar, det är inte så att jag måste ha friluftsbyxor av något särskilt märke eller att dom måste matcha i färg eller annat. Men dom måste sitta snyggt och vara härligt stretchiga då jag tenderar att gå upp och ned i vikt hela tiden. Länge var mina löpartights de enda byxorna jag kunde ha på mig, jag gick med dom på promenader hela hösten och vintern.

Slitna friluftsbyxor

För säkert 10 år sedan fann jag ett par vandringsbyxor för halva priset som satt som handen i handsken. Det var exakt ett par sådana jag letade efter och ända sedan dess har jag älskat dessa slitna friluftsbyxor som numera mest består av hål. Jag har limmat och sytt fickorna 4-5 gånger då jag har pendlat i vikt även då. Men nu är dom tyvärr helt utslitna och söndriga så igår tog jag en gravöl och slängde dom i soporna. Nu börjar jakten igen på nya friluftsbyxor!