Jaktställ som fungerar bra även till friluftsliv

      Kommentarer inaktiverade för Jaktställ som fungerar bra även till friluftsliv

Även om höstens jaktsäsong är över så finns det ju bra många fler tillfällen man kan ha användning för sitt jaktställ. Jag brukar passa på att införskaffa mig ett nytt ställ såhär på vårkanten, för att vara helt redo när det är dags att ge sig ut igen. Dessa ställ är ju även riktigt passande att ha på sig även som vanligt friluftsställ, eftersom de ofta är rustade med alla funktioner och kvalitéer man kräver när man skall vistas utomhus.

Spana in P4H jaktställ dam

Om du letar efter ett jaktställ vill jag varmt tipsa om att spana in P4H jaktställ dam. Där har jag alltid köpt mina ställ och har aldrig varit mer nöjd som med dessa plagg. Det finns såklart olika ställ och plagg att välja mellan, så man får tänka efter till vilket ändamål man skall ha kläderna. Bör de vara varma och vattentäta? Eller är det ett tunnare ställ man är ute efter? På P4H finns det en salig blandning mellan plagg för olika typer av ändamål så jag kan nästan garantera att du kommer hitta någon som passar just dig.

Kamouflagemönstrat gör inte bara att man ser snygg ut i sitt jaktställ

Mitt favoritställ är ett kamouflagemönstrat ställ som jag köpte mig inför den kalla vintern förra året. Det höll mig verkligen både varm och torr samtidigt som det var rustat med alla de funktioner jag var ute efter, så som många fickor, fästen och hällor. Att det är kamouflagemönstrat gör inte bara att man ser snygg ut i sitt jaktställ, men passar ju även riktigt bra in i omgivningen vilket kan vara bra om man rör sig mycket i skogen under jakt. Mitt tips är att införskaffa ett riktigt bra jaktställ som även fungerar bra till friluftsliv, för varför köpa två när man kan få alla funktioner i ett och samma ställ?