Så exalterad!

      Kommentarer inaktiverade för Så exalterad!

Jag har hittat ett nytt intresse! Okej kanske inte en chock för ni känner ju mig, jag älskar ju att pyssla och att hitta ett nytt sätt att uttrycka mig kreativt! Och nu har jag börjat göra smycken, jag går ju inte utanför mitt hem utan mina ringar och mina örhängen, jag känner mig naken utan dom! Så att börja göra smycken kändes som en så passande grej för mig. Jag har letat runt på pinterest inför inspiration över vad för typ av smycken jag ska göra och jag tycker halsband med mycket berlocker är vackert. Så nu har jag kikat runt på nätet efter hängen till smyckestillverkning, jag tänker att jag ska använda mig av mycket stjärnor, månar och under vinterhalvåret eller innan jul så ska jag göra julsmycken. Jag älskar ju julen så känns självklart att använda typ grankottar och julgranar som hängen till smyckestillverkningen.

Hängen till smyckestillverkning

Jag vet att väldigt stilrena smycken har varit trendigt ett tag, men vad jag har sett så börjat lite grövre och chunky smycken komma tillbaka, det ska göra ett statement. Så att ha berlocker till mina halsband är rätt i tiden, har redan flera som vill köpa halsband av mig. Kanske mest för att stötta mig men jag tror dom kommer använda halsbanden också. Inte bara för att stötta mig! Jag har redan en del kedjor och så, men jag måste köpa lås till halsbanden och såklart hängen till smyckestillverkningen. Sen beroende på vad för typ av trender som kommer i framtiden så får jag ju beställa lite olika berlocker, jag kanske till och med gör några coola örhängen. Bara genom att skriva om det nu ger mig ideer för vad för typ av örhängen jag kan göra med alla coola berlocker jag sett på nätet när jag bara haft halsband i tankarna.